Pflaum Nederland

Biezenwei 2
4004 MB Tiel

Postbus 6055
4000 HB Tiel

T +31 (0)85 047 1858
M +31 (0) 611 40 2841
E info@pflaum.nl

Loading...
Gevelbekleding 2017-12-11T18:50:06+00:00

Gevelbekleding

Enkelwandige gevelbekleding

Pflaum levert zowel hoogstaande architectonische gevelbekledingen als standaard profielen. Pflaum enkelwandige gevelbekledingen en profielen wordt onder andere toegepast in de utiliteitsbouw maar ook steeds vaker in de woningbouw. Pflaum gevelbekleding is uitermate geschikt voor renovatie maar uiteraard ook in de nieuwbouw.

Lineair Façade Systeem

Het Pflaum Lineair Façade Systeem is een stalen*, blind te monteren façadesysteem met een volledig gesloten buitenhuid. Vanwege de standaarddikte van 1 mm is dit systeem esthetisch en mechanisch zeer stabiel. Het systeem kan worden gemonteerd op vrijwel iedere achter constructie en is daardoor geschikt voor zowel nieuwbouw, verbouw alsmede renovatie. Het Pflaum Lineair Façade Systeem wordt tot 14 meter lengte geproduceerd.

*Ook leverbaar in aluminium

Meer informatie

Lineair Façade Systeem – Cassette systeem voor nieuwbouw en renovatie
Het Pflaum Lineair Façade Systeem is een exclusieve en blind te monteren voorzetgevel. Het Lineair Façade Systeem wordt in iedere gewenste kleur uitgevoerd in voorgelakt staal.

Uitvoeringen in aluminium of RVS is op aanvraag tevens mogelijk.

Gemakkelijke en snelle montage

De Lineaire Façaden kunnen gemakkelijk op iedere bestaande achter constructie, in de bijbehorende modulelijsten worden opgehangen.  Doordat de Façaden vrij kunnen bewegen in deze modulelijsten kunnen er geen vervormingen optreden door thermische invloeden. Aangezien het systeem geheel ventilerend is, kan vocht in de achtergevel gemakkelijk weg.

Omgezette kanten

Eén van de unieke eigenschappen van het Pflaum Lineair Façade Systeem is dat de kopse kanten worden omgezet. Een praktische en functionele oplossing, waardoor de constructie niet alleen veel stijver wordt, maar wat bovendien een bijzonder fraaie afwerking garandeert.

Compleet systeem

Het Pflaum Lineair Façade Systeem is een zeer compleet systeem waar bijvoorbeeld in- en uitgaande hoeken een onderdeel van zijn. Met Pflaum kiest u voor een kwalitatief zeer hoogwaardig én esthetisch topproduct.

Paneelbreedte

Het Lineair Façade Systeem is in de stalen uitvoering leverbaar in diverse bouwbreedtes; 200, 300 en 400 mm.

Buitenzijde profilering

De 1 mm dikke gegalvaniseerde en in kleur gecoate façade kan uitgevoerd worden als geheel vlak element of geheel vlak met een esthetische voeg.

Hoekoplossingen en bijzondere elementen

Pflaum heeft een zeer uitgebreid gamma van op maat gemaakte producten. Prefab hoekelementen met een scherpe of een ronde hoek of geknikte panelen, vrijwel alles is mogelijk.

Vraag hier online een offerte aan >

Download alle details (ZIP-file)

Heeft u interesse in een van onze oplossingen?

Offerte aanvragen
Neem contact op
Offerte aanvragen
Neem contact op