Pflaum Nederland

Biezenwei 2
4004 MB Tiel

Postbus 6055
4000 HB Tiel

T +31 (0)85 047 1858
M +31 (0) 611 40 2841
E info@pflaum.nl

Loading...
Leer Pflaum kennen 2017-11-22T16:27:57+00:00

ALLEEN VOOR PROFESSIONALS, SANDWICHPANELEN & GEVELBEKLEDING

Welkom op de website van Pflaum Nederland. Pflaum Nederland vertegenwoordigd het Oostenrijkse “Pflaum & Söhne Bausysteme GmbH” in Nederland, België en Luxemburg. Pflaum Nederland is onderdeel van ArcelorMittal Construction.

Pflaum produceert hoogwaardige gevel- en dakbekledings producten die in hoog esthetische en architectonische bouwwerken worden verwerkt. Pflaum produceert al meer dan 40 jaren sandwichpanelen volgens de hoogste standaards.

Door de decennia lange ervaring garanderen we een hoogwaardig product met technische en esthetische uitmuntende eigenschappen. We zijn daarom ook zeer trots om klanten als Porsche, Ferrari, IKEA, Peugeot tot onze klanten te mogen rekenen. Pflaum producten voldoen aan de laatste eisen op gebied van windbelasting, thermische isolatie, geluidsisolatie en brandveiligheid. Onze technische support afdeling staat tot uw beschikking om u bij te staan in de selectie van de producten en de detail engineering.

We Thrive On Challenging Projects That Produce Bigger Rewards.

Eindeloze mogelijkheden. Pflaum.

Pflaum wil u graag laten zien wat de eindeloze mogelijkheden zijn van haar assortiment panelen. In de brochures Pflaum Gallery en Pflaum Colors laten wij u kennismaken met de diversiteit aan opties.

NEEM CONTACT OP

Kleur mogelijkheden

De kleur- en textuur-mogelijkheden van de Pflaum panelen zijn zeer uitgebreid.

mogelijkheden

Alle mogelijkheden vindt u in onze Pflaum Colors brochure.

Bekijk en download de brochure in PDF

Pflaum Module 4 Brochure

Mét blinde bevestiging en 2-zijdige kantomzetting. Echt sterk!

Echt sterk!

Paneeldiktes van 60 tot 180 mm. Densiteit van minimaal 140 kg/m3. Onbrandbaar!

Bekijk en download de brochure in PDF

Alle producten van Pflaum

Boordevol producten, handige informatie en foto's uit de praktijk.

Productbrochure

De complete Pflaum Productbrochure

Bekijk en download de brochure in PDF

Wij informeren u graag persoonlijk voor de beste oplossing.

Voor al uw toepassingen, ook voor uw firma.

De gevelpanelen, daken en binnenwanden van Pflaum worden op grote schaal toegepast voor bedrijfshallen, kantoren, sportcomplexen, stadions, stallenbouw en koelcellen maar ook bijvoorbeeld in de woningbouw. Pflaum elementen passen ook goed in renovatieprojecten.

Cabinebouw

De panelen en profielen worden vervaardigd in staal, aluminium, RVS of hard PVC. Tevens zijn deze panelen 1-zijdig of 2-zijdig te perforeren. Panelen kunnen uitgevoerd worden met een isolatiekern van steenwol of PIR.

LEES MEER

Utiliteitsbouw

De geavanceerde Pflaum metalen sandwichpanelen voor gevels, daken en binnenwanden zijn op grote schaal toegepast in industriële gebouwen zoals bedrijfshallen, kantoren, sportcomplexen en stadions.

LEES MEER

Stallenbouw

Voor de stallenbouw en stalinrichting levert Pflaum Nederland buitenwanden, scheidingswanden en dakplaten. De panelen kunnen vervaardigd worden in staal, aluminium, aluminiumfolie en meer.

LEES MEER