Pflaum Nederland

Biezenwei 2
4004 MB Tiel

Postbus 6055
4000 HB Tiel

T +31 (0)85 047 1858
M +31 (0) 611 40 2841
E info@pflaum.nl

Loading...
Toepassingen 2017-12-11T18:04:19+00:00

Utiliteitsbouw

Pflaum sandwichpanelen voor de utiliteitsbouw

De geavanceerde Pflaum metalen sandwichpanelen voor gevels, daken en binnenwanden zijn op grote schaal toegepast in industriële gebouwen zoals bedrijfshallen, kantoren, sportcomplexen, stadions en koelcellen. Elk van deze toepassingen, afhankelijk van het omringende milieu of het klimaat ter plekke, stelt specifieke eisen aan bijvoorbeeld de brandwerendheid, de thermische isolatie en het type conservering. Pflaum sandwichpanelen kunnen aan alle eisen voldoen.

Koelcellen & vriescellen

Panelen voor koelcellen en vriescellen

De sandwichpanelen van Pflaum Nederland worden traditioneel gezien veel toegepast bij koel- en vriescellen, klimaatkamers, scheidingswanden en cleanrooms. Met onze koelcelpanelen kunnen grote overspanningen worden gehaald, zodat er een strakke cel zonder kolommen mogelijk is. Ook heeft dit paneel een zeer hoge warmteweerstand waardoor de koude in de geïsoleerde ruimte en de warmte buiten blijft.

Cabinebouw

Verschillende materialen panelen

De panelen en profielen worden vervaardigd in staal, aluminium, RVS of hard PVC. Tevens zijn deze panelen 1-zijdig of 2-zijdig te perforeren. Panelen kunnen uitgevoerd worden met een isolatiekern van steenwol, of PIR.

Hoge chemische resistentie

In de cabinebouw worden specifieke eisen gesteld. Wij hebben panelen met een hoge chemische resistentie en producten welke bestand zijn tegen zuren en desinfecteermiddelen. Ook leveren we brandwerende en geïsoleerde panelen.

Stallenbouw

Panelen voor de agrarische industrie

Voor de huidige stallenbouw en stalinrichting levert Pflaum wandpanelen, dakpanelen en scheidingswanden. Deze panelen, maar zo ook onze profielen kunnen worden vervaardigd uit staal, aluminium, aluminiumfolie, RVS of hard PVC.

Voor elke toepassing hebben wij de ideale oplossing!

Woningbouw

Pflaum geïsoleerde panelen voor de woningbouw

De toepassing van sandwichpanelen in de woningbouw neemt een grote vlucht.

Onze sandwichpanelen worden reeds op grote schaal toegepast in industriële gebouwen, echter de vraag naar dak- en wandpanelen voor de woningbouw en woningbouwrenovatie groeit snel. Pflaum sandwichpanelen leveren uitzonderlijke prestaties. Naast een optimale voegdichting, is een zeer hoge thermische isolatie gecombineerd met een brandwerendheid tot wel 180 minuten mogelijk. Tot slot bieden Pflaum panelen vanwege een korte plaatsingstijd in combinatie met een relatief lage investering grote voordelen ten opzichte van de traditionele bouw.