Pflaum Nederland

Biezenwei 2
4004 MB Tiel

Postbus 6055
4000 HB Tiel

T +31 (0)85 047 1858
M +31 (0) 611 40 2841
E info@pflaum.nl

Loading...
Utiliteitsbouw ARCHIEF 2017-11-21T20:32:17+00:00

Utiliteitsbouw

Pflaum sandwichpanelen voor de utiliteitsbouw

De geavanceerde Pflaum metalen sandwichpanelen voor gevels, daken en binnenwanden zijn op grote schaal toegepast in industriële gebouwen zoals bedrijfshallen, kantoren, sportcomplexen, stadions en koelcellen. Elk van deze toepassingen, afhankelijk van het omringende milieu of het klimaat ter plekke, stelt specifieke eisen aan bijvoorbeeld de brandwerendheid, de thermische isolatie en het type conservering. Pflaum sandwichpanelen kunnen aan alle eisen voldoen.

Architectonisch

De Pflaum architectonische gevelpanelen en de Pflaum enkelschalige gevelbekleding (Lineair Façade Systeem), worden toegepast voor gebouwen waaraan hogere architectonische eisen worden gesteld, zoals kantoorgebouwen, winkelcentra, oefencentra voor de overheid en openbare gebouwen. Pflaum beschikt over de ervaring, kennis en de faciliteiten om zowel bij de architectonisch gecompliceerde als relatief eenvoudige projecten te adviseren. Indien wenselijk, dan kan onze afdeling engineering uw detailvoorstellen bekijken en u voorzien van deskundig advies. Uiteraard hebben wij van al onze architectonische producten STABU bestekteksten. Onze bestekverwerker helpt u graag!

Renoveren van uw bedrijfsgebouw

Het Pflaum Lineair Façade Systeem is een stalen of aluminium, geheel blind te monteren façadesysteem met een volledig gesloten buitenhuid. Mede door de standaarddikte van 1 mm is dit systeem zeer stabiel. Het systeem kan worden gemonteerd op elke achterconstructie en is daardoor geschikt voor zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie. Lengtes tot 14 meter vormen geen enkel probleem.

Wilt u meer informatie over panelen voor utiliteitsbouw?

Neemt u dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag over Pflaum panelen.

Contact opnemen