Pflaum Nederland

Biezenwei 2
4004 MB Tiel

Postbus 6055
4000 HB Tiel

T +31 (0)85 047 1858
M +31 (0) 611 40 2841
E info@pflaum.nl

Loading...
Woningbouw ARCHIEF 2017-11-21T20:32:27+00:00

Woningbouw

Pflaum sandwichpanelen in de woningbouw

Woningbouw met sandwichpanelen voor gevels, daken en binnenwanden wordt steeds populairder.

De geavanceerde Pflaum metalen sandwichpanelen zijn op grote schaal toegepast in industriële gebouwen maar zie je steeds vaker opduiken in de woningbouw en woningbouwrenovatie. Pflaum sandwichpanelen leveren bijzondere prestaties. Naast een optimale kierdichting, is een hoge thermische isolatie en brandwerendheid tot wel 180 minuten mogelijk. Verder hebben Pflaum panelen een korte plaatsingstijd en relatief lage materiaalkosten. Ten opzichte van traditionele bouw.

Renoveren van de woning of het flatgebouw

Het Pflaum Lineair Façade Systeem is een stalen of aluminium, geheel blind te monteren gevelbekleding- of cassettesysteem met een volledig gesloten buitenhuid. Mede door de standaarddikte van 1 mm is dit façadesysteem zeer stabiel. Het systeem kan worden gemonteerd op elke achterconstructie en is daardoor geschikt voor zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie. Lengtes tot 14 meter vormen geen enkel probleem.

Architectonisch

Doordat Pflaum bij de architectonische gevelpanelen en de enkelschalige gevelbekleding (Lineair Façade Systeem), uitstekende kwaliteit combineert met excellente esthetische eigenschappen is er ook vanuit de architectuur steeds meer belangstelling om Pflaum panelen toe te passen voor de woningnieuwbouw en woningrenovatie.

Pflaum beschikt over de ervaring, kennis en de faciliteiten om zowel bij de architectonisch gecompliceerde als relatief eenvoudige projecten te adviseren. Indien wenselijk, dan kan onze afdeling engineering uw detailvoorstellen bekijken en u voorzien van deskundig advies.

Uiteraard hebben wij van al onze architectonische producten STABU bestekteksten. Onze bestekverwerker helpt u graag!

Wilt u meer informatie over panelen voor woningbouw?

Neemt u dan nu contact met ons op. Wij informeren u graag over Pflaum panelen.

Contact opnemen